piątek, 11 listopada 2011

Z ziemi włoskiej do Polski - TROTTOLE!


W ramach świątecznych czynności, obiad z ziemi włoskiej to Polski - trottole (czyli bączki) - kolorowy makaron z sosem pomidorowym, z szalotką, czosnkiem i pietruszką.

Bardzo świątecznie.

8 komentarzy:

  1. This look so good, sounds like a really delicious pasta!

    Take a look and follow me if you like
    Cosa mi metto???

    OdpowiedzUsuń
  2. Ile kolorów! Fantastycznie wygląda ;) Chyba jutro polecę do sklepu po taki makaron :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Do Lidla :)

    Trottole zdecydoweanie robią trololo (uwielbiam!)

    Jasna Selera, prawdziwa włoszka na moim blogu! Jestem zaszczycona!

    OdpowiedzUsuń
  4. Jakie świetne kolory, bardzo apetycznie wygląda.

    OdpowiedzUsuń
  5. Ujmująca prostota. Świetnie wygląda ten makaron :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jestem zakochana w tych kolorach!

    pozdrawiam makaronowo ;)
    Monika
    www.bentopopolsku.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. moje smaki, wygląda to wybornie, niby nic, a jednak...i o to chodzi;)

    pozdrawiam;]

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...